fbpx

Hp Express

Kurerkørsel Fredericia

Vi henter og leverer

Skal din pakke hurtigt fra A til B? Uanset om du er modtager eller afsender, så sørger vi for, at din pakker kommer hurtigt frem med kurerkørsel i Fredericia. Du slipper for at bekymre dig om, hvor længe leveringen vil tage, og vi sikrer dig en hurtig og sikker transport af din forsendelse.

Søger du kurerkørsel i Fredericia? Beregn din pris på vores prisberegner eller giv os et kald, så kører vi inden længe.

Kurerkørsel i Fredericia for virksomheder

Slip for lange leveringstider, hvor pakker og breve kan være flere hverdage undervejs. Med kurerkørsel i Fredericia kan du være sikker på, at dine forsendelser bliver kørt direkte til døren, hvad end du står som afsender eller modtager. Vi garanterer express levering, ligegyldig om du skal bruge kurerkørsel i Fredericia eller i andre danske byer. Vi ved, at tiden er vigtig for virksomheden, og derfor bestræber vi os på at levere forsendelser så hurtigt som muligt, så ventetiden for modtageren koster så lidt tid som overhovedet muligt. Vores hurtige levering har flere virksomheder, store som små, benyttet sig af i akutte sager, hvor der ikke har været tid til at vente på en ordinær levering – og her er vi den optimale løsning på problemet. Vælger du kurerkørsel i Fredericia, ved du, at tempoet er helt i top, og leveringen er på vej direkte mod modtageren.

Vi kører hele året rundt - også om natten

Skal man bruge en bestemt forsendelse for at kunne udføre sine opgaver, så kan man ikke vente i flere dage med at få denne leveret, derfor vælger man virksomheder kurerkørsel i Fredericia eller andre danske byer for at få deres pakke eller breve så hurtig som muligt. Af denne grund kører Hpexpress kurerkørsel i Fredericia og resten af Danmark 365 dage om året – også om natten, så vores kunder har deres nødvendige forsendelser inden for den absolut korteste tidsramme. Dette er en service, som mange af vores kunder sætter pris på, da det betyder, at deres levering står klar tidligt om morgenen, så arbejdsdagen kan starte effektivt og gnidningsfrit.

 

Har du brug for kurerkørsel i Fredericia, så kan du bruge vores prisberegner til at tjekke, hvad din forsendelse vil koste. Har du brug for akut kurerservice, så kan du ringe til os of få en hurtig aftale.

FÅ ET OVERBLIK OVER PRISEN

Prøv vores prisberegner

Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc.

Vi afhenter pakken

Vi leverer

Virksomheden modtager pakken

Vi har erfaring med kurerkørsel i Fredericia

Vi har hele 25 års erfaring inden for kurerbranchen – derfor tør vi godt sige, at vi kender vores vej rundt på de danske veje. Med vores store erfaring bag rattet ved vi, at mange virksomheder sætter stor pris på den express levering, som vi kan tilbyde, da tidsspildet er minimalt, når man vælger kurerkørsel i Fredericia eller andre danske byer. Vi kender både de danske veje, men også de mange pakkercentraler og deres systemer, og derfor tager det os ikke længe at finde frem til din forsendelse og få den afsted til modtager. Vi sikrer altså en sikker, effektiv og hurtig levering uanset om du ønsker at sende en pakke eller venter på en.  

Ønsker du en express levering af dine forsendelser med kurerkørsel i Fredericia, så kan du udfylde kontaktformularen nedenfor, så sender vi dig en mail eller ringer dig op. Du kan også udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker en mere fast kurerservice, så du er sikker på, at alle dine forsendelser kommer hurtigt og sikkert frem til modtageren.

Søger du kurerkørsel i Fredericia?

Kontakt os

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Vi tilbyder også kurerkørsel til andre nordiske lande

Foruden at tilbyde kurerkørsel i Fredericia kan du også få levering til andre lande end Danmark – vi tilbyder nemlig også kurerkørsel i Norden. På den måde skal du ikke følge dig begrænset, hvis du har en pakke, der skal afsted med express levering til Sverige eller Norge. Med international forsendelse slipper du for at bruge mange dage på at vente på posten, da vi kører forsendelser direkte til dig. Denne service er også indbefattet af vores 365 dagsservice samt muligheden for at kører om natten, så forsendelsen kommer frem til modtageren så hurtigt som muligt. Har du en forsendelse til andre lande end Norge og Sverige, eksempelvis Tyskland , så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Foruden kurerkørsel i Fredericia tilbyder vi også kurerkørsel i Vejle og kurerkørsel i Kolding 

Vi leverer på alle tider i døgnet

Vi arbejder på alle tider af døgnet, oftest om natten. Og vi leverer 365 dage om året.

Vores levering er vi stolte af!

Hurtig levering
Sikker transport
Gode medarbejdere

Er du træt af lange leveringstider?

Derfor leverer HP Express et unikt produkt der gør at virksomheden kan forvente at få sin pakke afhentet inden for samme døgn

Kundeservice

Vi har samlet et team af dygtige support medarbejdere, som altid står til rådighed for dig.

Express levering

Vi leverer inden for samme døgn. Vi afhenter alle former for pakker, du behøver ikke at skulle have en vis mængde for at kunne få dine pakker afhentet.

Gode priser

Vores priser er til at regne med, vi yder nemlig den billigeste express levering inden for samme døgn.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os

TAG ET KIG PÅ

Vores partnere

tilmeldning som pakkeshop

Som HP Express pakkeshop får du flere kunder igennem din butik. Med vores let-håndterlige scannings-system er det let for dine medarbejdere at udlevere, afsende og returnere forsendelser.

Ved et samarbejde hos HP express modtager du naturligvis plakater og klistermærker til din butik, for at øge opmærksomheden herom.

Har du brug for express levering, så udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Eller ring på 

25 14 11 11