fbpx

Hp Express

Om os

HP Express vil være en af de førende leverandør inden for kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. Vi sikrer postservicen til private og virksomheder i Sverige og Danmark og er aktiv i alle de nordiske lande som logistik- og godsdistributør. 

Har du en pakke som skal indleveres inden for samme døgn, så kan du altid regne med HP Express at den står for døren inden for et døgn. Vi har samarbejdsaftaler med næsten alle landes logistisk virksomheder, hvis du ikke ses på listen på forsiden er du velkommen til at kontakte os og høre mere. 

Bag om os

Grundlæggeren bag HP Express er Torben Køremark. Torben Køremark har en masse erfaring inden for området logistik og kommunikation, og er den fødte til komplicerede opgaver med pakker. 

Torben Køremark startede i 1997 allerede med at køre sine første pakker ud til ventende kunder der ikke kunne klare at vente flere dage. Siden da er kunder blevet til flere kunder, og noget af det Torben vægter højst i HP Express er tid. Det vil sige at når der bliver sagt inden for 24 timer eller 4 timer, bliver tidsrammerne overholdt og det er nogle af de faktorer der har skabt success for HP Express Danmark. 

Så mangler din virksomhed intern transport eller ekstern, det kan være reservedele der skal fragtes hurtigst muligt fra A til B, så vil HP Express altid være til rådighed og hjælpe din virksomhed.